Welcome to the website

General terms and conditions


1) A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:
Fehér Sas Panzió Bánkút
Cím: 3349 Nagyvisnyó, Bánkút külterület 0409/12
Cégnév: Grand Gasztro Kft
Adószám: 26157456-2-09
Székhely: 4024 Debrecen, Vár u. 10.
Levélcím: 4024 Debrecen, Vár u. 10.
Telefon: (06-46) 390-371
E-mail: fehersas@grandtours.hu
Internet: http://www.fehersaspanzio.hu


2) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:


a) a szolgáltatás megrendelése:
A megrendelést minden esetben írásban (online foglalási rendszer, e-mail, stb.) kell megküldeni a panziónak. A panzió elérhetőségei a Fehér Sas Panzió Bánkút kiadványaiban, a panzió saját prospektusain, valamint a www.fehersaspanzio.hu honlapon találhatók. A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások (étkezés, program) pontos megnevezését. A panzió minden megrendelést írásban igazol vissza (e-mail).

b) az ajánlatok érvényessége: A Fehér Sas Panzió Bánkút ajánlatai - a Napi szobaárak kivételével - csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére.

c) a szolgáltatás lemondása: A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a panziót. Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik – az érkezést megelőzően öt nappal van lehetőség. Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 50%-a.
Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek rögzítésére.

d, a panzióba történő érkezés-távozás: A panzió szobáit az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.


3) FIZETÉSI FELTÉTELEK


A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, online bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül (1. melléklet), illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya).
A Fehér Sas Panzió Bánkút fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt panziói szolgáltatás igénybevétele előtt, de legkésőbb a vendég érkezésekor a panzió fizetési garanciát kérjen.
SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a panzió kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a panzió megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.


4) ÁRAINK

A Fehér Sas Panzió Bánkút által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a nyomtatás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t. Az árak nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amelyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni, kivéve azokat az árajánlatokat, amelyek esetében a Fehér Sas Panzió Bánkút külön jelöli: „a feltüntetett árak az idegenforgalmi adót is tartalmazzák”. Az árak nem tartalmazzák továbbá az oda- és visszautazás, valamint az idegenvezetés díját sem. Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a panzió recepcióján is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.
A Fehér Sas Panzió Bánkút az árváltozás jogát fenntartja. Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a panzió a megrendelés visszaigazolásában közli. A panzió árainak aktuális alakulásáról tájékoztató a Fehér Sas Panzió Bánkút honlapján (www.fehersaspanzio.hu) található.
Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállás szerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.


5) EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOK


a) gyermekkedvezmények: A kedvezmények kizárólag a szülőkkel együtt utazó gyermekekre érvényesek, diákcsoportokra nem vonatkoznak.
b) teljes panziós ellátás: Az érkezés napi vacsorától az elutazás napi reggeliig, illetve ebédig szól a panzióval történő előzetes egyeztetéstől, valamint a panzió által publikált ajánlattól függően.


6) REKLAMÁCIÓ:


A panzió szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a panzió recepcióján, írásban élhet kifogással. A panzió a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.


7) KÁRTÉRÍTÉS:


A panzió az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel. Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.

 1. számú melléklet: Barion online elektronikus fizetés
  MIT JELENT A BARION™?
  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a Fehér Sas Panzió online foglalási rendszerében.
  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL
  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
  Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
  Fizetéshez használhatod:
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat
  FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL
  Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.
  INGYENES
  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.
  A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.
  BARION ALKALMAZÁS
  A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.
  ELSŐ A BIZTONSÁG

 2. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN www.barion.com

 

A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.

 

Nagyvisnyó, 2017. december 08.